Toitlustamine

Käesolevast õppeaastast on kõik koolitoiduga seotud arveldused ja info nähtav e-keskkonnas ARNO

Palun tutvuda juhendiga
https://www.tartu.ee/arno/juhend/Koolilouna_juhend_lapsevanematele_2017_08_21.pdf

Tasuta kooli toitlustuse avaldus

5.-9.klassi õpilastele toimub toitlustamine õpilaspileti alusel.

Lisainfo saamiseks  palun helistada 55663321 või kirjutada mreiniku.sooklagmail.com

 

Koolilõuna menüü  16.-20.10.2017.a.

Kuupäev Kogus Kcal Valgud gr Rasvad gr Süsivesikud gr
16.10.2017 Esmaspäev
Bolognese kaste 130 176,8 10,45 11,67 7,37
Spagetid keedetud/ valikus täisterapasta 75 103,5 2,76 2,13 18,23
Tatar sõmer  aurutatud 75 87 3,21 0,54 17,93
Värskekapsa-tomatisalat tilliga 50 14,5 0,52 0,11 2,85
Porgandi-valge redise salat 50 20,1 0,496 0,15 4,19
Rukkileib 20 45,6 1,4 0,28 9,38
Seemneleib 20 58 2,2 2,86 6,16
Sepik 20 45,26 1,44 0,68 8,42
Õuna-mustsõstra-mahlajook 100 33,7 0,1 0,1 8,1
Piim R2,5% 100 57,8 3,3 2,6 5,3
Pirn/õun 100 42,2 0,4 0,4 10,6
Kokku 684,46 25,99 21,52 98,53
17.10.2017 Teisipäev
Bors veiselihaga 250 170,75 7,68 9,48 15,13
Hapukoor R20% 15 32,85 0,5 3,18 0,57
Maasika-mannavaht 130 162,5 2,34 0,23 37,57
Piim R2,5% 200 115,6 6,6 5,2 10,6
Rukkileib 30 68,4 2,1 0,42 14,07
Seemneleib 20 58 2,2 2,86 6,16
Sepik 20 49,2 1,8 0,6 8,8
Porgand (mahe )/nuikapsas 100 33,7 1 0,4 7,7
Kokku 691 24,22 22,37 100,6
18.10.2017 Kolmapäev
Kanakaste karriga 130 143 11,9 9,06 3,5
Kartul keedetud 75 57,38 1,47 0,08 13,05
Riis auruatud/ valikus täisterariis 75 140,25 2,03 4,06 23,93
Hapukapsa-peedisalat 50 22,3 0,53 1,6 2,76
Kõrvitsa-porgandi-kaalikasalat 50 22,35 0,67 0,71 3,33
Rukkileib 20 91,2 2,8 0,56 18,76
Sepik 20 51 1,62 1,62 9,82
Teejook 100 20,66 0,1 0 4,99
Piim R2,5% 150 86,25 4,95 3,9 7,95
Õun/ploom 100 40,3 0,2 0,36 9,9
Kokku 674,69 26,27 21,95 97,99
19.10.2017 Neljapäev
Kartuli-lõhesupp pastaga 250 244 10,3 12,98 18,7
Kohupiimakreem ( Nopri ) 80 115,2 5,36 4,88 14,32
Mahlakissell 150 108,9 0,85 0,07 26,25
Rukkileib 30 68,4 2,1 0,42 14,07
Seemnesepik 30 73,8 2,7 0,9 13,2
Piim R2,5% 100 57,8 3,3 2,6 5,3
Värske kapsa viilud/ pirn 100 23,9 1,1 0,2 5,4
Kokku 692 25,71 22,05 97,24
20.10.2017 Reede
Mulgipuder 200 278 10,82 9,82 36,8
Hapukoor R 20% 30 65,7 0,99 6,36 1,14
Hiinakapsa-värske kurgi salat 50 10,95 0,68 0,12 1,79
Hautatud juurvili 50 28,55 1,32 0,22 5,35
Rukkileib 40 91,2 2,8 0,56 18,76
Sepik 20 53,2 1,58 0,84 9,82
Joogijogurt 150 131,85 4,7 3,27 20,85
Õun/porgand ( mahe ) 100 40,3 0,2 0,36 9,9
Kokku 699,75 23,09 21,55 104,41
Piim, keefir ( PRIA )  ja joogivesi ( sh.maitsevesi ) on sööklas tasuta kättesaadav iga päev
Infot  allergiat põhjustavate toidu koostisosade kohta on võimailk saada aadressil  irapiir13@gmail.com

 

Pikkpäev  16.-20.10.2017.a.
Esmaspäev
Riisipuder 150 gr, keedis 30 gr,  võisepik  juustuga 20/5/20 gr, piim 100 gr, banaan 70gr
420 kcal; valgud-13,1 gr; rasvad-13 gr, süsivesikud-62,9 gr
Teisipäev
Tatrapuder 130 gr, hakklihakaste 80 gr, seemneleib 15 gr, rukkileib 15 gr, mahlajook 150 gr
418 kcal; valgud- 15,6 gr; rasvad- 13,8 gr, süsivesikud- 58,2 gr
Kolmapäev
Kartuli-köögiviljasupp sealihaga 250 gr, rukkileib 50 gr, kiivi 100 gr
399 kcal; valgud- 14,6 gr; rasvad- 13,6 gr, süsivesikud- 54,3 gr
Neljapäev
Pilaff kanalihaga 170 gr, värske kurk 50 gr, seemneleib 20 gr, mahlajook  150 gr
414 Kcal; valgud- 14,2  gr; rasvad-13,9 gr; süsivesikud-56,8 gr
Reede
Kartulisalat 200 gr, rukkileib 50 gr, mustikatee 200 gr
402 kcal; valgud- 12,6 gr; Rasvad- 12,0 gr, Süsivesikud- 57,1 gr