Toitlustamine




Pikapäeva menüü 24.-28.04.2017.a.

Mannapuder 150gr, maasikamoos 20gr, sepik juustuga 20/5/10gr, piim 80gr
421 Kcal; Valgud-14,4; Rasvad -13,0gr; Süsivesikud- 62gr
Teisipäev
Pilaff hakklihaga 200gr, värske kurk 50gr, seemneleib 20gr, mustikatee 200gr
414 Kcal; Valgud-14,6gr; Rasvad -14,6gr; Süsivesikud- 56,8gr
Kolmapäev
Sealiha-spagetisupp 250gr, puuviljad 150gr, rukkileib 20gr, sepik 20 gr
411 Kcal; Valgud- 12,8gr; Rasvad-13gr, Süsivesikud- 59gr
Neljapäev
Kanakaste porgandiga 100 gr, kartulipüree 180gr, tomat 50gr, rukkileib 20gr, õuna-kirsi mahlajook 200gr
408 Kcal; Valgud-15,1gr; Rasvad-13,3gr; Süsivesikud-57,8gr
Reede
Värviline omlett 170gr, värskekapsa-peedi-õunasalat 50gr, marja-jogurtimahedik 220 gr, seemneleib 30gr, pirn 50gr
398 Kcal; Valgud-13,7gr; Rasvad-13,1gr; Süsivesikud-57,5gr

Pikapäeva toiduraha maksumus on 0.80 eurot päev

1.-4.klassi õpilaste päevamaksumus on 1.10 eurot

Tartu linn tasub 0.90 eurot ja lapsevanem 0.20 eurot

Toiduraha    1.-4.klass
Jaanuar 17  toidupäeva x 0.20 = 3.40
Veebruar 19  toidupäeva x 0.20 = 3.80
Märts 18  toidupäeva x 0.20 = 3.60
Aprill 19  toidupäeva x 0.20 = 3.80
Mai 22  toidupäeva x 0.20 = 4.40
Juuni 4    toidupäeva x 0.20 = 0.80
99 toidupäeva x 0.20 =19.80

5.-9.klassi õpilaste päevamaksumus on 1.36 eurot

Tartu linn tasub 0.90 eurot ja lapsevanem 0.46 eurot

Toiduraha    5.-9.klass
Jaanuar 17  toidupäeva x 0.46 = 7.82
Veebruar 19  toidupäeva x 0.46 = 8.74
Märts 18  toidupäeva x 0.46 = 8.28
Aprill 19  toidupäeva x 0.46 = 8.74
Mai 22  toidupäeva x 0.46 = 10.12
Juuni 4    toidupäeva x 0.46 = 1.84
99 toidupäeva x 0.46 =45.54

Järgnevate kuude toiduraha palume tasuda hiljemalt käesoleva kuu 25.kuupäevaks.

Selgituseks palume märkida lapse nimi, klass ja makstav periood.

OÜ Aniri

Swedbank a/a EE172200221062202450

Kui õpilane on haige või puudub:

Toidult mahaarvestamisest teavitamine 1.-4.klass tel. 53084240

5.-9.klass tel. 57494740

e-mail : mreiniku.sookla@gmail.com

Kui teade on edastatud toitlustajale enne kella 13.00 on õpilane toidult maha võetud teatamisele järgnevast toidupäevast alates.